gtag('config', 'UA-130501671-1');

22.10.2023 (SITA.sk) – Na diaľnici D1 v smere na Senec sa stala vážna dopravná nehoda. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR, ktoré o udalosti informovalo na sociálnej sieti, vyslalo na miesto vrtuľník i dve sanitky.

„Na mieste prebieha resuscitácia jednej osoby,“ uviedli. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave spresnilo, že polícia dokumentuje nehodu na diaľnici D1 km 16,5.

„Podľa doterajších informácií bolo v pravom jazdnom pruhu kvôli poruche odstavené motorové vozidlo zn. Mercedes, po chvíli sa k nemu pristavilo ďalšie vozidlo zn. BMW, ktorého vodič chcel poskytnúť pomoc,“ uviedla polícia a doplnila, že do vodiča BMW následne narazilo vozidlo značky Audi, v dôsledku čoho utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho okamžitý prevoz vrtuľníkom do jednej z bratislavských nemocníc.

„Aktuálne je v danom úseku prejazdný ľavý jazdný pruh. Presné príčiny a okolnosti, za akých došlo k tejto dopravnej nehode, vyšetrujeme,“ uzavrela polícia.

Viac k témam: bratislavská polícia, Diaľnica D1, Dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk – Na diaľnici D1 v smere na Senec sa stala vážna dopravná nehoda, na mieste zasahuje vrtuľník a dve sanitky © SITA Všetky práva vyhradené.