gtag('config', 'UA-130501671-1');

4.12.2023 (SITA.sk) – Chcete usporiť náklady okolo 30-50 % a zároveň dôkladne vyčistiť domácnosť či organizáciu? S prípravkami od 100 % slovenského výrobcu s dlhoročnými skúsenosťami na trhu je to jednoduché a zároveň ekologické.

Koniec roka je spojený s upratovaním. Ak hľadáte aj vy spôsoby, ako čistiť ekonomicky, ekologicky a efektívne, ste na správnom mieste. S radosťou vám predstavujeme riešenia, ktoré vám pomôžu dôkladne vyčistiť a pritom šetriť nielen vaše financie, ale aj naše životné prostredie.

Spoznajte výhody slovenskej kvality pri čistení

Naša spoločnosť Banchem, pôsobiaca na trhu už 33 rokov, stojí za značkou, ktorá redefinuje pojem efektívnosti v čistení. Ako 100% slovenský výrobca a distribútor, ponúkame čistiace, dezinfekčné a špeciálne prípravky určené pre prakticky všetky oblasti hygieny a čistenia. S hrdosťou môžeme konštatovať, že sme získali dôveru vyše tisícok firemných klientov a početných spokojných spotrebiteľov, ktorí si naše produkty zamilovali pre ich efektivitu.

PANTRA PROFESIONAL: Prémiová efektivita v každej kvapke

Náš vlajkový produktový rad PANTRA PROFESIONAL je synonymom pre profesionálne čistenie. Tieto produkty sú výsledkom dlhoročného vývoja a sú prispôsobené pre maximálnu účinnosť s minimálnym dopadom na prostredie. Napríklad dávkovaním len 20 ml na 10 l roztoku dosiahnete úžasné výsledky pri štandardnom čistení.

Ekonomické a ekologické výhody, ktoré pocítite

Investovaním do našich produktov nielenže ušetríte svoje financie – okolo 30-50 % nákladov vďaka presnému dávkovaniu, ale výrazne zredukujete spotrebu plastov. Menej plastu znamená menšiu záťaž pre životné prostredie. To všetko pri zachovaní vysokej kvality čistenia.

Čistite zodpovedne a efektívne

Profesionálne zloženie optimalizuje záťaž pre čističky odpadových vôd. Špeciálne aditíva a ich pomery vo výrobkoch zlepšujú samotné čistenie, čo je efektívne pre každého. Riešenie teda nespočíva v nákupe čo najlacnejších čističov, ale paradoxne v čo najmenšom náklade na vyčistený predmet, alebo plochu. A samozrejme musíme v 21. storočí prihliadať aj na ekosystém a energetické zdroje. To je zodpovedný a profesionálny prístup k problému.

Zistite viac a získajte naše produkty

Vyskúšajte nový prístup k čisteniu vo vašej organizácii, alebo aj doma. Chcete vedieť viac? Váš katalóg je iba kliknutie ďaleko. Presvedčte sa sami o rozmanitosti a efektívnej našej ponuky. Stiahnite si katalóg PANTRA PROFESIONAL a objavte tieto jedinečné produkty.

Máte záujem? Kontaktujte nás na untermayerovaa@banchem.sk alebo zavolajte na +421905 333 439. Spoločne nájdeme riešenie prispôsobené vašim potrebám.

Buďte si istý, BANCHEM to čistí – efektívne, ekonomicky, ekologicky.

Informačný servis

Viac k témam: Čistenie, PANTRA PROFESIONAL, PR
Zdroj: SITA.sk – Čistíte ekonomicky, ekologicky a efektívne? © SITA Všetky práva vyhradené.