gtag('config', 'UA-130501671-1');

29.12.2023 (SITA.sk) – Muž spôsobil krátko po sebe dve nehody na diaľnici D1. Ako informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave, nehody sa stali v smere z Bratislavy vo štvrtok (28. decembra) krátko po 17:00.

„Pri dokumentovaní jednej z dopravných nehôd diaľniční policajti zistili, že vodič pod vplyvom alkoholu bol zároveň účastníkom aj inej zrážky dvoch vozidiel, ktorá sa stala iba pred pár minútami o dva kilometre ďalej,“ uviedla polícia. Vodič pri dychovej skúške na alkohol nafúkal čosi vyše 2,5 promile.

„Po vykonaní potrebných úkonov na mieste boli vodič a spolujazdec eskortovaní na policajné oddelenie, kde následne bola hodnoverne zistená totožnosť vodiča. Policajti zároveň zistili, že bol v minulosti odsúdený za trestný čin, a súd vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody,“ doplnila polícia.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Poverený príslušník polície začal trestné stíhanie vo veci trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Muž bol v nočných hodinách umiestnený do výkonu trestu odňatia slobody.

Viac k témam: Alkohol za volantom, bratislavská polícia, Diaľnica D1, Dopravná nehoda, Ohrozenie
Zdroj: SITA.sk – Muž spôsobil krátko po sebe dve nehody na diaľnici D1, nafúkal vyše 2,5 promile (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.