gtag('config', 'UA-130501671-1');

8.3.2024 (SITA.sk) – Pátranie po trojročnom Jarkovi na východe Slovenska sa skončilo tragicky. Ako informovala na sociálnej sieti Dobrovoľná civilná ochrana – Košický kraj, krátko popoludní dostali informáciu, že dieťa z obce Ďurkov (okr. Košice-okolie) sa podarilo vypátrať, no bez známok života.

Ako uviedla košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, oznámenie o nezvestnosti maloletého prijala polícia v stredu 6. marca popoludní.

„Policajti po nezvestnej maloletej osobe začali okamžite pátrať, do pátrania sa okrem policajtov z priľahlých obvodných oddelení zapojil aj psovod so služobným psom, záchranári so štvorkolkami, príslušníci HaZZ, dobrovoľní hasiči z okolitých dedín. Súčinnosť poskytoval aj vrtuľník Ministerstva vnútra SR a do pátrania sa zapojili aj študenti Strednej odbornej školy Policajného zboru v Košiciach,“ uviedla Ivanová s tým, že prehľadané bolo nielen blízke okolie a miesta možného výskytu maloletej osoby, ale aj neďaleký lesný porast.

Viac k témam: Pátranie, Smrť, Smrť dieťaťa, Tragédia
Zdroj: SITA.sk – Policajti ukončili pátranie po trojročnom Jarkovi, našli ho bez známok života © SITA Všetky práva vyhradené.