gtag('config', 'UA-130501671-1');

Značka Kingston dnes oznámila rozšírenie svojho oceňovaného radu pamäťových modulov Kingston FURY DDR5 o verziu s bielym chladičom. Poskytuje tým viac možností všetkým, čo si chcú zostaviť systém, ktorý by nad ostatnými vynikal nielen výkonom, ale aj štýlovým vzhľadom.

Pamäťe Kingston FURY Beast DDR5 ponúkajú rýchlosť a nízku latenciu. Môžete si vybrať jednoduchý a ľahký upgrade s automatickou Plug-n-Play konfiguráciou, alebo použiť prednastavené profily s Intel XMP 3.0 alebo AMD EXPO. RGB umožňuje výber z 18 vstavaných svetelných efektov. Pamäte FURY Beast DDR5 dosahujú rýchlosť až 6000 MT/s a sú k dispozícii ako samostatné 8 až 32GB moduly alebo ako sety 2 modulov s celkovou kapacitou až 64 GB.

Druhá novinka, Kingston FURY Renegade DDR5 vďaka extrémnej rýchlosti až 7200 MT/s poteší všetkých počítačových nadšencov a kutilov. Mimoriadny potenciál pretaktovania týchto pamätí môžu využiť všetci používatelia, či už sa zaoberajú tvorbou obsahu, súbežným spracovaním mnohých úloh alebo prekonávaním rekordov v hrách. Používatelia si opäť môžu vybrať z 18 prispôsobiteľných svetelných efektov, ktoré podčiarknu elegantný vzhľad hliníkových chladičov, dodávaných teraz aj v bielo-striebornej farbe. K dispozícii sú jednotlivé moduly s kapacitou 16 až 32 GB a dvojkanálové sety 2 modulov s celkovou kapacitou až 64 GB.