gtag('config', 'UA-130501671-1');

Integračný proces spoločností Canon Inc. a Océ Venlo prebiehajúci v jednotlivých štátoch Európy sa 1. januára 2013 začal aj v Českej republike a na Slovensku. Obe krajiny patria do druhej fázy integračného procesu v rámci EMEA, ktorý v prvej fáze už úspešne prebehol vo Švajčiarsku, Nemecku, Rakúsku, Holandsku, Belgicku a Taliansku.Cieľom úplnej integrácie Océ do spoločnosti Canon je vytvoriť v jednotlivých štátoch a celej Európe zjednotenú a efektívnu spoločnosť. Spojením svojich predností chce Canon a Océ vytvoriť  kompletnú ponuku profesionálnych tlačových technológií pre súčasných i nových zákazníkov ako základ pre vyššiu ziskovosť v budúcnosti.

Ladislav Paleček, generálny riaditeľ a konateľ spoločnosti Canon CZ a Canon Slovakia, bol 29. novembra 2012 menovaný vedúcim manažérom integrácie spoločností Canon a Océ v Českej republike a na Slovensku, pričom vlastná integrácia začína 1. januára 2013. Hermann Anderl bude pokračovať v plnení svojich súčasných povinností ako generálny riaditeľ spoločnosti Océ v Českej republike a na Slovensku počas celého integračného procesu.

K začatiu integrácie Ladislav Paleček uviedol: „Mám radosť, že môžem stáť na čele tejto vzrušujúcej premeny spoločností Canon a Océ. Je to začiatok novej éry, v ktorej budeme našim zákazníkom schopní ponúknuť rozšírené a skutočne komplexné portfólio produktov, servisu a služieb, založené na znalostiach a skúsenostiach dvoch popredných spoločností v odbore.

 

 

Súvisiace príspevky