gtag('config', 'UA-130501671-1');

Genius predstavil dve bezdrôtové klávesnice pre tablety a smartphony radu LuxePad. Klávesnica LuxePad 9100 predstavuje spôsob, ako si uľahčiť písanie a ovládanie tabletu alebo iného zariadenia s operačným systémom Windows, Android alebo iOS.

Majiteľom tabletov od spoločnosti Apple je určený model LuxePad 9000, ktorý podporuje systém iOS . Klávesnica LuxePad 9000 sa predáva za 729 €, resp . 29 euro s DPH , univerzálnejší model LuxePad 9100 potom za 839 KCM resp . 33,50 euro s DPH .

Tenká klávesnica LuxePad 9100 je prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth kompatibilná s operačnými systémami Windows, Apple iOS a Google Android. Využijete ju teda s mnohými tabletmi, prípadne ďalšími mobilnými zariadeniami, ak potrebujete pracovať alebo písať dlhšie texty. Ultratenké prevedenie klávesnice a dostatočne veľké jednotlivé klávesy zaisťujú pohodlné ovládanie a dokonalú kontrolu. Užívateľské pohodlie zvyšujú aj špeciálne klávesy pre jednoduché ovládanie multimédií. K ďalším výhodám klávesnice patrí nízka spotreba energie . Pri nečinnosti ju môžete aj pomocou tlačidla na spodnej strane úplne vypnúť.

Spoločne s klávesnicou LuxePad 9100 získate tiež praktické kožené puzdro. To možno navyše využiť ako stojan pre tablet pri práci alebo sledovaní filmov podobne ako u bežného notebooku. V balení nechýbajú ani dve alkalické AAA baterie, ktoré zaisťujú napájenie periférií na dlhú dobu. Vedľa univerzálneho modelu LuxePad 9100, ktorý sa dodáva v čiernej farbe, ponúka Genius tiež LuxePad 9000, ktorý je určený špeciálne pre zariadenia iPhone a iPad a predáva sa v bielom prevedení.

Podporované operačné systémy: Android 3.0 a vyšší, Windows 7, XP, Vista, Apple iOS 4 a vyšší