gtag('config', 'UA-130501671-1');

Ak ste milovníci drum & bassu, poznačte si v kalendári  22. február. V bratislavskom Klube MMC bude koncertovať britská trojica The Qemists. Show podporí aj zostava silných mien domácich DJ-ov na čele s B-Complexom.  

Dve vstupenky môžete získať v našej súťaži  ZDARMA! 

Pirate Station Revolution_Russia_ST PETERSBURG

Rodákov z britského Brightonu a minuloročných laureátov prestížneho ocenenia The Bass Music Awards,  fanúšikovia radi žánrovo prirovnávajú k zoskupeniu Pendulum. Aktuálne bodujú so singlom „No More“, ktorý v trackliste bratislavskej show iste nebude chýbať. Fanúšikov poteší aj live verzia hitu „S.W.A.G.“ a zatiaľ najúspešnejšieho  „Stompboxu“, ktorý už roztancoval najväčšie európske festivaly,  vrátane legendárneho britského  Glastonbury.

Alchymisti si prizvali ako exkluzívneho hosťa domácu hviezdu drum&bassu B-Complexa, ktorého meno v  Británii rezonuje v posledných rokoch vďaka hitu „Beautiful Lies“ Line–up večera doplnia Emonoizboyz a DJ Junior. 

Vstupenky na bratislavskú show sú už v predaji za 19,- Eur na portáli Predpredaj.sk a súčasne aj na  Ticketportal.sk. Prvých 100 kusov si môžu fanúšikovia zakúpiť oddnes do stredy 5. februára za 15,- Eur.

Dve vstupenky získa zdarma vylosovaný výherca z emailov odoslaných do 19. februára na adresu sutaz@pcspace.sk s predmetom The Qemists – sutaz. Výhercu budeme kontaktovať podľa údajov, ktoré v maily uvedie, resp. mailom.

The-Qemists pokus