gtag('config', 'UA-130501671-1');

Nový Super-PLS monitor od AOC patrí do produktovej rady Professional. 27“ obrazovka poskytuje ostrý obraz vďaka WQHD rozlíšeniu 2560 x 1440 pixelov a WLED podsvieteniu. Monitor Q2770PQU je vybavený širokou paletou konektorov, plnou ergonomickou flexibilitou a úspornými funkciami.

Ostrý obraz

Profesionál od AOC ponúka viac ako 3,6 milióna pixelov – temer dvakrát viac ako tradičné Full HD modely. Náročnejší užívatelia ocenia vynikajúce zobrazovanie detailov s rozlíšením WQHD (Wide Quad High Definition) na ploche 27-palcovej obrazovky. Vďaka odozve 5 ms si môžete prehliadať svoje plány, tabuľky, fotky a videá a dokonca i hrať hry bez akéhokoľvek problému. Super-PLS (Plane-to-Line Switching) je technológia vyznačujúca sa vysokým jasom a širokými pozorovacími uhlami. AOC Q2770PQU preto prináša farebnú stálosť i pri sledovaní z uhlu 178° v oboch rovinách. Monitor sa veľmi hodí do prostredia s intenzívnym osvetlením, či slnečným svetlom, pretože jeho jas dosahuje hodnoty až 300 cd/m2.

AOC Q2770P spredu

Široká konektivita, dobrá ergonómia

AOC vybavilo svojho profesionála viacerými konektormi pre maximálne pohodlie užívateľa. Monitor prijíma signál prostredníctvom VGA, DVI-D a HDMI portov a tiež cez DisplayPort. Ďalej sa môže pochváliť prakticky riešenými 2W reproduktormi a USB hubom, ktoré sú integrované do podstavca. Flash disky, digitálne fotoaparáty, externé harddisky a ďalšie USB zariadenia tak možno pripojiť prostredníctvom štyroch USB vstupov (2.0 aj 3.0), z toho jeden umožňuje aj nabíjanie. Stojan monitora poskytuje plnú ergonomickú flexibilitu vrátane výškového nastavenia v rozsahu 130mm, 360° rotácie a náklonu (-5°/+25°). Nechýba funkcia PIVOT (natočenie na formát portrétu) pre pohodlnejšiu prácu s veľkými tabuľkami, dokumentami alebo pre úpravu fotografií.

AOC Q2770P

 Šetrí čas i peniaze

Napriek vysokému rozlíšeniu, monitor plne vyhovuje požiadavkam certifikátu EPEAT Silver, TCO 6.0 a Energy Star 6.0. Vďaka LED podsvieteniu spotreba energie neprekročí 29W, čo je zaujímavo nízka hodnota pre monitor tejto veľkosti. Inteligentný softvér, ako je e-Saver a Eco Mode, pomáhajú znížiť náklady na energiu nastavením podmienok a času vypnutia a sledovacieho režimu. Pracovný čas ušetrí program Screen+ pre delenie veľkej obrazovky na menšie pracovné plochy a tiež i-Menu pre ovládanie menu monitora myšou či klávesnicou cez PC. Financie ušetrí  trojročná záruka, ktorú AOC poskytuje pre WQHD modely rovnako ako pre ostatné monitory. Predávať sa bude za odporúčanú cenu 499 eur.

 Recenziu na tento model nájdete v nasledujúcom vydaní magazínu Just4U.
 

AOC_Q2770P zadok