gtag('config', 'UA-130501671-1');

Centrálna Klubovňa s 500 miestami na sedenie je prvou zo siete  20-tich plánovaných pivární. Hlavnou značkou referenčného pubu fy. Heineken bude tankový Zlatý Bažant 12 %. Sortiment piva doplnia tradičné domáce špeciality. 

Centrálna Klubovňa avizovaná bilboardovou kampaňou  v uliciach Bratislavy je otvorená.  Do dvoch rokov bude v Bratislave takých klubovní až  šesť a postupne budú pribúdať i na celom Slovensku. V pláne ich je celkovo dvadsať.  V Klubovniach sa bude čapovať Heineken – na prvom mieste ponuky bude tankový Zlatý Bažant 12%. Ďalej bude vo výbere pšeničné pivo, tmavé, nealko, citrónový Radler a  Krušovice 10 %.

K pivu  bude možné ochutnať  typické špeciality – čerstvo pečené posúchy, údeniny z vlastnej produkcie, pagáče, tatársky biftek, pečené rebrá a podobne. Zodpovedným za vedenie a rozvoj gastronomického konceptu Klubovňa sa stal známy slovenský šéfkuchár Tomáš Sika spolupracujúci s  Martinom Korbeličom, najlepším kuchárom  roku 2013.

Centralna Klubovna„Našim zámerom je vytvoriť celoslovenskú sieť podnikov s prvkom pozitívneho lokálpatriotizmu.  Bude to sieť jednotná v produkte, servise a základnom interiéri, no zároveň svojim charakterom, lokalitou a výzdobou má každá reštaurácia odzrkadľovať konkrétnu štvrť či mesto, kde sa nachádza,“ povedal pri otvorení  majiteľ MEDUSA Group Peter Štecko.

 

„Dodávame know-how a odporúčania k starostlivosti o pivo, výčapnú techniku a k celkovej prezentácii piva. Chceme  aby zážitok z vychutnávania každého pohára piva v Klubovni prekročil  očakávania zákazníka,“ doplnila Door Plantenga, generálna riaditeľka spoločnosti Heineken Slovensko.