gtag('config', 'UA-130501671-1');

Spoločnosť Axis Communications dnes oznámila, že na novú pozíciu business development manager pre softvérových a hardvérových partnerov (ADP a TPP) v regióne východnej Európy nastupuje Dalibor Smažinka.
„Spoločnosť Axis dodáva produkty pre IP video dohľad, ktoré sú založené výhradne na otvorenej platforme a preto je pre nás kľúčová spolupráca s partnermi, ktorí dodávajú softvér a hardvér pre inštalácie kamerových systémov,“ povedal Petr Tošner, marketingový manažér spoločnosti Axis Communications pre oblasť Ruska, CIS a východnej Európy. „Sme preto radi, že Dalibor Smažinka, ktorý je služobne najstarším členom nášho rozrastajúceho sa tímu v Českej republike, bude teraz vo svojej novej pozícii mať na starosti rozvoj obchodných príležitostí, podporu vzájomných synergií a zdieľanie úspešných riešení medzi našimi ADP a TPP partnermi v rôznych štátoch celej východnej Európy.“

Spoločnosť Axis Communications ako svetový líder v oblasti sieťového videa spolupracuje s dvoma skupinami partnerov – ADP (Application development partner) sú spoločnosti, ktoré vyvíjajú softvérové aplikácie pre IP kamery a partneri v skupine TPP (Technology partner program) sú dodávateľmi hardvérových prvkov, ktoré sú potrebné pre inštaláciu kamerových systémov na báze Axis. S nástupom Dalibora Smažinku na pozíciu manažéra obchodného rozvoja sa program pre ADP a TPP partnerov rozrastie a vzniknú nové príležitosti spolupráce v rámci celého regiónu.

Dalibor Smažinka (500)

Dalibor Smažinka s produktmi Axis pracuje už od roku 2005, a to spočiatku ako produktový manažér v spoločnosti Tech Data. Do spoločnosti Axis nastúpil v roku 2011, kde doteraz pracoval ako Key Account Manager pre Českú republiku a Slovensko.

Dalibor je ženatý, má dve deti a vo voľnom čase sa rád venuje behaniu, triatlonu a snowboardingu.