gtag('config', 'UA-130501671-1');

Spoločnosť ADATA Technology dnes prestavila Premier DDR4 2133 Unbuffered DIMM pamäte, ktoré sú určené pre najnovšiu platformu Intel Haswell-E pre extrémy výkon. Vďaka výhodám DDR4 a prísnym podmienkam výroby zo strany ADATA, sú moduly DDR4 2133 U-DIMM tým najlepším riešením na upgrade pre PC kutilov.
S rýchlosťou až 2133MHz a šírke pásma prenosu dosahujúcej 17 GB/s sú pamäte Premier DDR4 2133 DIMM zárukou vyššej efektívnosti prenosu dát než predchádzajúce generácie DRAM. Pri porovnaní s DDR3 ponúkajú pamäte DDR4 rýchlejšie taktovacie frekvencie a nižšiu spotrebu energie. Bežia na iba 1,2V a tak môžu ušetriť až 20% energie, čím sú šetrné k životnému prostrediu. V stolných počítačoch budú DDR4 viesť nielen k lepšiemu výkonu, ale súčasne aj k nižším nákladom na prevádzku.

Všetky pamäťové moduly ADATA sú vyrábané a následne testované podľa prísnych kvalitatívnych predpisov s ohľadom na ich rýchlosť a stabilný chod. Na dôkaz tejto spoľahlivosti poskytuje spoločnosť ADATA  na pamäťové moduly zákazníkom doživotnú záruku.