gtag('config', 'UA-130501671-1');

Inteligentné hodinky od Apple, celosvetového lídra vo výrobe smartfónov, je najviac očakávaná novinka a možný kandidát na produkt roka. O ich uvedení sa hovorí už  dlhšiu dobu a najnovšie odhady hovoria, že sa predstavia spolu s  iPhone 6 v septembri.

V tomto období Apple každoročne aktualizujte svoj smartfón novými verziami. Túto jeseň by sa mal  rad iPhone rozšíriť o dva nové modely.

Hodinkám, ktorých uvedenie nie je zatiaľ potvrdené, dali znalci jablka už aj meno – iWatch, samozrejme nič nie je oficiálne.  Jednalo by sa o novú produktovú radu od čias uvedenia  iPadu a znamenali by nastolenie novej  stratégie firmy.

Podľa nepotvrdených správ budú inteligentné hodinky  Apple integráciou inteligentných domácich prístrojov a fitness aplikácie do mobilného operačného systému iOS.

Vstup Apple na trh nositeľnej elektroniky sa očakáva už  dlhšiu dobu. Nie je však jasné, či zámerom spoločnosti je uviesť len  jeden model alebo rôzne verzie pre rôzne potreby používateľov.

Dúfajme, že novinka nedá na seba dlho čakať a dá nám odpovede na všetky otázky. Uvidíme,  ako svetový inovátor  uspeje na trhu, ktorý sa už niektorým javí ako nasýtený.

Súvisiace príspevky