gtag('config', 'UA-130501671-1');

Ak ste ešte nenašli vhodný darček, skúste niečo užitočné a zdraviu prospešné. Domáci tlakomer v darčekovom balení poteší nielen sviatočným dizajnom ale i špeciálnym obsahom. S dvoma manžetami ho využije celá rodina. 

Tensoval duo control s kombináciou dvoch metód merania dosahuje veľmi presné výsledky a dokáže zmerať tlak aj pri arytmii srdca. Súčasne meria aj pulzovú frekvenciu. Má intuitívne ovládanie, čitateľný displej, veľké tlačidlá, zvukové upozornenia a patentovanú manžetu pre presné priloženie a bezbolestné nafúknutie. Vedie profily 2 osôb a do pamäte uloží 2×60 nameraných hodnôt.

Najnovšia verzia tlakomeru používa na vyhodnotenie profilov webovú aplikáciu, bez potreby inštalácie softvéru. Aplikácia prenesie uložené dáta cez USB kábel a obratom vyhotoví tabuľky a grafy s vývojom tlaku a pulzu vo zvolenom časovom úseku, od jedného dňa až po rok. Zobrazené hodnoty odlišuje farebne podľa dosiahnutej úrovne tlaku, od nízkeho až po hypertenziu 3. stupňa. Výsledky možno vytlačiť pre potreby lekára.

 

Darčekové balenie Tensovalu s USB káblom sa predáva za odporúčanú cenu 116,16 eur. Súčasťou sú dve manžety rôznych veľkostí, aby ho mohli v rodine používať viacerí.

 

Dárkové balení Tensoval duo control 2014 300dpi CMYK web

 

 

 

Darčekový variant tlakomera bez USB kábla, s dvoma manžetami a adaptérom za 94,38 eur.