gtag('config', 'UA-130501671-1');

Znie to neuveriteľne, ale na Nový Zéland netreba cestovať cez pol zemegule. Stačí nájsť dedinku Modrová, ktorá sa nachádza uprostred zelených kopcov západného Slovenska neďaleko Nového Mesta nad Váhom a v nej navštíviť unikátnu novozélandskú farmu „Zoofarma New Zealand“.

 #242  #126

Na rozľahlom pozemku v dedinke Modrová nájdete unikátnu novozélandskú farmu s typickými novozélandskými zvieratami, ktoré sú dovezené z rôznych kútov sveta. Napr. burské kozy z Afriky, ťavu dvojhrbú z Ázie, tasmánske klokany a pštrosy emu z Austrálie, škótsky horský dobytok z Európy, lamu krotkú z Južnej Ameriky, ovce Rommey z Nového Zélandu, bizóna amerického a mnoho ďalších.
Na farme je tiež veľa mláďat, potešiť sa môžete napr. pohľadom na malého klokana, ktorý je albín. Všetky zvieratá sú chované vo voľnej prírode. Návštevníci ich môžu pohladiť, fotiť sa s nimi a pomôcť ich nakŕmiť pripraveným jedlom. Okrem prehliadky farmy a krásnych zvierat môžete zažiť aj predstavenie miestnej skupiny prezentujúcej umenie maorských domorodcov, pozrieť si typickú maorskú osadu Marae, či ochutnať tradičné maorské jedlo.
Zoo farma Modrová je ideálna na rodinné a školské výlety, firemné akcie a posedenia, oslavy a výročia, vystúpenia v amfiteátri, grilovačky, opekačky a iné podujatia. Okrem zvierat, dobrého jedla a domorodých tradícií môžete zažiť aj veľkú dávku adrenalínu pri lete dvojmiestnym vrtuľníkom, kedy počas letu obletíte celú farmu.

Autor: KIC Trenčín

Zdroj: Zoofarma New Zealand

Web: Viac info

Otváracie hodiny

Júl – august
Pondelok – nedeľa: 9.00 – 21.00
September – jún
Piatok – nedeľa, sviatky, veľkonočné prázdniny:11.00 – 19.00
Kompletné otváracie hodiny poskytne prevádzkovateľ.