gtag('config', 'UA-130501671-1');

Jedinečné zloženie a zásaditý charakter odlišujú túto unikátnu minerálku od všetkých ostatných. Odborníci ju považujú za dokonalé dielo prírody. Jej kvalitu potvrdzuje certifikát “Značka kvality SK GOLD“

Minerálna voda Fatra predstavuje slovenský unikát –  je výnimočná svojím zložením, charakterom i blahodarnými účinkami na ľudské zdravie. Je bohatá na minerály a stopové prvky. Pre svoj zásaditý charakter priaznivo vplýva na činnosť čriev a tráviacej sústavy. Je mimoriadne vhodná aj ako prevencia pri tráviacich problémoch a pálení záhy.

Pri pravidelnej konzumácii pocítia jej blahodarné účinky aj ľudia, ktorí sú v strese, majú veľa starostí a povinností a odráža sa to na ich trávení. Pri problémoch so žalúdkom sa odporúča vypiť pohár Fatry ráno nalačno a po jedle. Pri tráviacich problémoch vypite pohár pred každým jedlom. V prípade pálenia záhy pite Fatru pravidelne. Pri problémoch po konzumácii alkoholu sa odporúča Fatra prípadne Fatra Extra s trikrát vyšším obsahom minerálov až do pominutia problémov.

Fatra Extra by nemala chýbať v nápojovom lístku ľudí s ochoreniami látkovej premeny, cukrovkou a dnou. Pomáha pri zvýšenej hladine tukov v krvi a podporuje činnosť obličiek. Je bohatým zdrojom chýbajúcich minerálov sodíka, draslíka, horčíka, vápnika a železa pri oslabení organizmu, diéte či vegetariánstve.

Fatru Extra odporúčajú odborníci dávkovať ako vzácny liek pred jedlom alebo po jedle podľa závažnosti a akútnosti ťažkostí. Pri pálení záhy a problémoch s trávením sa odporúča vypiť 200 až 300 ml odstátej Fatry Extra 20 až 30 minút pred jedlom.

Pri poruchách látkovej premeny, cukrovke a dne sa odporúča denne vypiť 0, 7 l až 2,2 l rozdelene pred každým jedlom, ranná dávka sa pije nalačno.