gtag('config', 'UA-130501671-1');

Kúpaliská a aquaparky lákajú atrakciami aj tých čo nechcú odpočívať na lehátku.  V termálnom rezorte Vadaš môžu neplavci využiť futbalové ihrisko s umelým trávnikom,  dva tenisové kurty, streetbalové ihrisko a badmintonový kurt s akrylovým povrchom. Vstup je zdarma.

Stredisko má pre návštevníkov pripravených celkovo 7 vonkajších bazénov. Detský zážitkový bazén sa tohto roku rozšíril. Malým návštevníkom pribudla nová šmýkačka v tvare vulkánu prepojená s vodným hradom. Renováciou prešiel aj populárny perličkový bazén. Aktívnejší však radšej uprednostnia akčné tobogány. Vo Vadaši nájdete točivý superýchly tobogan, menej odvážni môžu skúsiť pomalšie „zjazdovky“. Na šmýkanie možno použiť aj gumené kolesá. Tobogány štartujú  z výšky 9 a 11  metrov a ich celková dĺžka je 350 metrov.

Každoročne je pre deti pripravená rodinná šmýkačka, nafukovacia šmýkačka, detské ihrisko, kolotoče, maľovací kútik a rôzne animačné programy. Ak sa deťom pobyt zapáči, termálny rezort poskytuje aj ubytovacie služby, takže v ňom možno stráviť dovolenku. Stredisko je otvorené od júna do augusta od 9.00 do 20.00 hodiny a v septembri  od 10.00 do 18.00 hodiny. Cena za celodenný vstup do strediska v hlavnej sezóne je 7,50 eur. Deti vo veku do štyroch rokov majú vstup zdarma.  Viac informácií nájdete na stránke www.vadas.sk