gtag('config', 'UA-130501671-1');

Najnovšie prírastky predstavené spoločnosťou Axis Communications, ktorá je svetovým lídrom v oblasti IP kamier, rozširujú možnosti využitia zvuku na zlepšenie chodu firiem, ich bezpečnosť a zabezpečenie.

Sieťový prvok na prepojenie audia a sieťová konzola s mikrofónom sú malé, ľahko použiteľné a prinášajú pridanú hodnotu v celej škále rôznych použití, ako je hudba na pozadí a hlásenia v maloobchodných reťazcoch alebo oznámenia v systéme verejného rozhlasu, či vo vzdelávacom sektore. Možno ich kombinovať so sieťovými reproduktormi Axis v jednom systéme bez nutnosti centrálneho elektronického vybavenia. Sieťové audio systémy spoločnosti Axis sú založené na otvorených štandardoch, čo znamená, že môžu byť ľahko integrované aj do iných systémov.

Mnoho starších systémov používa analógové reproduktory, ktoré nie sú kompatibilné s digitálnymi reproduktorovými systémami alebo digitálnymi zdrojmi audia. Vďaka sieťovému prvku na prepojenie audia AXIS C8033 (Network Audio Bridge) je možné pomocou sieťových reproduktorov Axis prehrávať hudbu aj z analógového zdroja signálu, alebo môžete pripojiť digitálny zdroj zvuku, ako je prehrávač AXIS Audio Player, a hudbu prehrávať naopak cez analógový reproduktorový systém.

Spoločnosť Axis tiež oznamuje uvedenie produktu českej spoločnosti 2N (súčasť skupiny Axis) – konzole s mikrofónom 2N SIP Mic kompatibilnej na použitie v sieti, ktorá nájde uplatnenie v systémoch verejného rozhlasu. Táto inteligentná konzola s mikrofónom ponúka 12 konfigurovateľných tlačidiel a umožňuje flexibilné oslovenie v rôznych zónach, živé vstupy a prehrávanie vopred nahraných správ.

 

Súvisiace príspevky