gtag('config', 'UA-130501671-1');

Rozbaľte to naplno: nahlas a vo veľkom štýle s Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle Collection, najnovšou kolekciou, ktorá obohacuje rodinu prenosných, skutočne vode odolných reproduktorov Ultimate Ears, ktoré si so sebou môžete vziať kdekoľvek. Špecialitou tejto kolekcie prenosných Bluetooth® reproduktorov veľkosti pollitrového pohára s prekvapivo mohutným zvukom je ich estetické prevedenie v piatich podobách navrhnutých pre celú škálu štýlov, ktoré majú zdôrazniť: Concrete (betón), Avocado (avokádo), Patches (vyšívané vzory), Raspberry (malina) a Unicorn (jednorožec). Na trh vstupujú práve dnes.
Kolekcia WONDERBOOM Freestyle Collection je dokonalým spojením všetkého, čo si vyžaduje počúvanie hudby, a módny doplnok. Päticu odvážnych kombinácií farebných vzorov globálnych módnych a hudobných trendov tvoria:
● Concrete (betón): Váš vzhľad je síce zdanlivo neutrálny ako všetko, čo patrí ku každodennému životu, ale nikdy nie je bez nápadu. „Betónový“ štýl sa inšpiroval štrukturálnymi textúrami charakteristickými pre mestské prostredie, farebnými stopami a temnými miestami.
● Avocado (avokádo): Váš štýl je jemný a ponecháva priestor pre veci nevypovedané. Prevedenie Avocado sa inšpiruje prostou prirodzenosťou prírody.
● Patches (vyšívané vzory): Srdce dávate na obdiv na rukávoch bundy a svoju osobitosť vyjadrujete vyšívanými vzormi a farebnými špendlíkmi. Výšivky sú výrazným osobným vyjadrením v kontraste so strohou banalitou obyčajnej džínsoviny.
● Raspberry (malina): Nikdy vám nechýba odvaha vystúpiť z šedého davu. Dizajn v štýle maliny je svieži, plný tepla a šťavy.
● Unicorn (jednorožec): Na dosah máte svet kúziel a fantázie. Vzor v štýle jednorožca poteší oko príjemnou kombináciou pastelových odtieňov.

Pri predstavení kolekcie Freestyle v dňoch 18. – 22. marca 2018 budú prenosné bezdrôtové reproduktory Ultimate Ears k videniu na svahoch francúzskeho ski rezortu Tignes ako meno oficiálneho sponzora Freestyle Tour. Toto finále svetového pohára bude hostiť najväčšie hviezdy super rampy, ktoré budú súperiť o krištáľový glóbus. Partnerstvo v tejto súvislosti zdôrazňuje zdieľané zapálenie pre skutočnosť, pretože freestyle lyžovanie je atletickou formou vyjadrenia, ktoré je súčasne odvážne, úchvatné a jedinečné.

„Nová kolekcia má jediný cieľ – umožniť vám, aby ste sa každý mohli vyjadriť po svojom,“ povedala Charlotte Johs, generálna riaditeľka divízie Ultimate Ears. „Dávate si prácu s vytváraním playlistov a vlastného štýlu, tak prečo nemať reproduktor, ktorý bude tiež reflektovať váš štýl? Kolekcia reproduktorov WONDERBOOM Freestyle Collection vám ponúkne mohutný zvuk a súčasne slobodu ako vyjadriť váš štýl prostredníctvom trendového, odolného a pritom malého reproduktoru.“

Kolekcia WONDERBOOM Freestyle Collection naviaže na existujúci rad Bluetooth reproduktorov WONDERBOOM, ktoré získali mnohé ocenenia a ktoré sa môžu pochváliť čistým a zreteľným zvukom v 360 stupňovom poli s vyváženými basmi. Reproduktor WONDERBOOM je odolný proti vode a nemusíte sa oň obávať, pretože má triedu ochranného krytia IPX7 (takže vydrží v hĺbke jedného metra až 30 minút), je odolný proti pádu z výšky až meter a pol, vie plávať na hladine a v hornej časti má závesné očko, takže ho ľahko pripnete na akúkoľvek tašku alebo batoh. Vďaka výdrži batérií až 10 hodín a dosahu Bluetooth pripojenia 30 metrov je dokonalým spoločníkom do sprchy, na pláž, hudobný festival alebo párty pri bazéne. Špeciálne tlačidlo Ultimate Ears v hornej časti reproduktoru, vám umožňuje prehrávať, pozastaviť, preskakovať skladby alebo prepojiť a zdvojiť dva reproduktory WONDERBOOM, aby bolo zábavy dvakrát viac.


Reproduktor WONDERBOOM získal ocenenie GOOD DESIGN Award 2017, ktoré za inovatívny priemyselný, produktový a grafický dizajn udeľuje chicagskej múzeum architektúry a dizajnu (Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design) v spolupráci s Európskym centrom pre architektúru, umenie, dizajn a urbanistické štúdie (European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies).

Bezdrôtové reproduktory v kolekcii Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle Collection je už možné predobjednať na ultimateears.com. Reproduktory z tejto kolekcie budú k dispozícii na Slovensku a v Českej republike u vybraných predajcov za odporúčanú maloobchodnú cenu 99 € s DPH.