gtag('config', 'UA-130501671-1');

Produkty Axis Communications majú po novom 5-ročnú záručnú dobu. Doba, počas ktorej je možné produkty Axis reklamovať sa tak predlžuje o celé dva roky, z doterajších troch na päť rokov. Nová záručná doba platí na produkty expedované z AXIS od 1. apríla 2020 neskôr.

„Päťročnou záručnou dobou, ktorá je v odbore bezprecedentná, chceme zabezpečiť našim zákazníkom bezproblémové, nákladovo efektívne vlastníctvo produktov Axis,“ povedal Petr Tošner, obchodný riaditeľ pre východnú Európu a dodal: „Investícia do kamerových systémov nie je lacnou záležitosťou a 5-ročná záruka výrazne znižuje celkové náklady na vlastníctvo. V Axis kladieme vysoký dôraz na kvalitu a k tomu patrí aj špičkový zákaznícky servis.“

Záručný servis spoločnosti Axis, ktorý sa teraz predlžuje z troch na päť rokov, pokrýva (v závislosti od konkrétneho produktu) vady dizajnu, spracovania a materiálov pri bežnom používaní. Predĺžená záruka je bezplatná a automaticky sa vzťahuje na väčšinu produktov expedovaných z Axis od 1. apríla 2020 a neskôr.

Kľúčové výhody:

  • 5-ročná záručná doba
  • Lepšia kontrola celkových nákladov vlastníctva
  • Špičkový zákaznícky servis
  • Jednoduchšia reklamácia

Detailné informácie o záruke konkrétneho produktu nájdete v príslušnom produktovom liste na webovej stránke Axis Communications.