gtag('config', 'UA-130501671-1');

Pohodlné nohavice sú jednou z nevyhnutných položiek šatníka každého moderného muža. Takéto oblečenie by malo zodpovedať nielen osobným preferenciám jeho majiteľa, ale aj spĺňať množstvo konkrétnych kritérií.

Zoznámte sa s tými, ktoré vám nákup a výber týchto nohavíc uľahčia.

Pohodlné tepláky

Najobľúbenejším typom nohavíc pre mužov sú samozrejme pohodlné tepláky. Sú to pružné, mierne pevné pletené nohavice. Plusom teplákov sú nasledujúce vlastnosti:

  • neobmedzujú pohyb a poskytujtú maximálne pohodlie;
  • prítomnosť elastanu v zložení tkaniny vám umožňuje zachovať pôvodný tvar výrobku aj po mnohých praniach;
  • sú schopné vykonávať funkcie termoprádla.

Tepláky môžu byť vybavené širokým pásom alebo sťahovacími šnúrkami. Nohavice niektorých modelov sú tiež vybavené elastickými manžetami, ktoré pomáhajú udržiavať teplo.

Vyberajte si modely z čo najväčším obsahom prírodných vlákien. Prírodné tkaniny sú predsa hypoalergénne, takže výrobky vyrobené z takýchto materiálov sú optimálne pre ľudí s citlivou pokožkou.

Bavlnené a ľanové tkaniny sú aj hygroskopické, takže človek sa cíti pohodlne aj vo veľmi horúcom počasí. Nevýhody prírodných tkanín sa zvyčajne pripisujú ich nízkej odolnosti proti opotrebovaniu, tendencii rýchlo strácať atraktívny vzhľad, čo môžete ale šetrným praním eliminovať.

Vždy moderné a nadčasové rifle

Štýlové rifle sú ďalšou najobľúbenejšou a bežnou súčasťou pánskeho šatníka. Džínsy navrhnuté na nosenie doma sú zvyčajne vyrobené z ľahkého strečového denimu a majú voľný a jednoduchý strih. Do mesta si môžu vziať páni niečo pevnejšie, čo dokonale drží tvar a poskytuje telu zároveň pohodlie pri chôdzi a ochranu nôh.

Tu sa nezaobídete bez prídavku syntetiky, ktorá zasa zaručuje nohaviciam vyššiu odolnosť a životnosť. Vyberte si správnu veľkosť a s týchto výhod sa môžete tešiť po celý rok.

Zdroj obrázka: Shutterstock.com