gtag('config', 'UA-130501671-1');

Hľadáte originálny darček alebo premýšľate nad šikovným reklamným predmetom, ktorý upúta pozornosť? Vyskúšajte bavlnené tašky s potlačou a nechajte si vytvoriť jedinečný kúsok, ktorý so sebou hrdo ponesie vašu značku, či spomienky na výnimočné udalosti.

Originálny dizajn, ekologické vlastnosti

Igelitky sú minulosťou. Dôraz sa kladie na ekológiu a látkové tašky sú toho skvelým príkladom. Sú skladné, majú dlhú životnosť a na rozdiel od svojich jednorazových predchodkýň pôsobia rozhodne štýlovejším dojmom.

Štýlová bavlnená taška s potlačou sa pri troche fantázie môže stať aj trendy módnym doplnkom. Vyskúšajte sa vyhrať s vhodným motívom a získate zaujímavý firemný predmet, ktorý bude nenútenou formou prezentovať vašu značku. Oproti mnohým iným darčekom nezapadne bavlnená taška s potlačou prachom niekde na poličke, ale bude každodenným pomocníkom svojho budúceho majiteľa.

Taška, ktorá vydrží

Na výrobu látkových tašiek sa používa 100 % bavlna. Materiál môže pôsobiť krehkým dojmom, keďže nie je zvlášť hrubý, no okrem bežných nevyhnutností si ľahko poradí aj s ťažším nákupom. Neuškodí jej ani zašpinenie – bavlnenú tašku stačí preprať v rukách, či v práčke a je ako nová. Aby ste ochránili farby, nezabudnite bavlnené tašky s potlačou pred praním otočiť naruby.

Batohy s potlačou pre vaše voľné ruky

Pohodlné batohy s potlačou sú „in“ a na chrbát si ich môže hodiť každá veková kategória. Mimoriadne obľúbené sú chrbtové vaky a to predovšetkým vďaka svojej praktickosti a univerzálnosti. Nezaberú takmer žiadne miesto a v prípade potreby sú pripravené odniesť všetko nevyhnutné. Využijete ich na šport, do mesta ale kľudne aj na menší nákup. Vaky na chrbát s potlačou sú tak ďalším skvelým nápadom ako prejaviť pozornosť svojim zákazníkom alebo obchodným partnerom.

Zdroj obrázka: Konrad Mostert/shutterstock.com