gtag('config', 'UA-130501671-1');

Ak chcete firmu prezentovať dokonale, musíte použiť rôzne formy marketingu. Okrem klasiky, ako je šik logo a praktický leták, existuje aj iné riešenie: potlačený textil. Nezáleží na tom, či ide o košeľu, sako, nohavice, tašku alebo šiltovku, s potlačou textílií si bez veľkého úsilia zabezpečíte jednoduchú a účinnú reklamu.

Poďme sa o výhodách textilnej potlače na reklamné účely presvedčiť.

Aké sú výhody potlačeného textilu?

Reklamný textil s potlačou je dobrým riešením, ak hľadáte trvalú a lacnú reklamnú aktivitu. To znamená, že textil stačí nechať potlačiť raz a potom ho nosiť znova a znova. Najväčšou výhodou je, že inzerujete bez toho, aby ste museli čokoľvek robiť.

Napríklad si jednoducho oblečte tričko s originálnou vlastnou potlačou a svoje reklamné posolstvo už prinášate do sveta. Či už idete na nákupy, navštívite s deťmi zábavný park alebo jednoducho strávite pohodový deň v kaviarni. Tričko nosíte, cítite sa pohodlne a zároveň robíte reklamu svojej spoločnosti. Reklamné posolstvo je vďaka tejto forme vždy viditeľné.

Pre vás a zákazníkov

Veľkou otázkou je, či nakupujete textil s potlačou pre seba a svojich zamestnancov alebo svojich zákazníkov. Niektoré logá, nápisy a obrázky sú dobré pre vašich zamestnancov, zatiaľ čo iné propagácie sú lepšie pre zákazníkov.

Ale pozor! Ak chcete svojim zákazníkom rozdať textil s potlačou, uistite sa, že má vysokú kvalitu. V opačnom prípade si zákazníci budú vždy spájať nižšiu kvalitu s vašou spoločnosťou, čo nie je to, čo chcete. Preto je lepšie vytlačiť niekoľko kusov pekných plátených tašiek s potlačou, ale vo vysokej kvalite.

Color Factory vám pomôže

Aby bolo reklamné posolstvo na textile správne a účinné, je potrebné zvážiť veľa maličkostí. Keďže väčšinou presne neviete, ktoré prvky to sú, je lepšie, nechať si poradiť od profesionálnej agentúry, ktorá sa na potlač textilu dlhodobo špecializuje.

Spoločnosť Color Factory sa postará o to, aby ste dostali perfektný, potlačený textil, ktorý je prispôsobený vašim potrebám. Sadne si s vami a prediskutuje, aké sú možnosti, na čo si dať pozor a aké textílie sú pre vás vhodné. Vyhnete sa tak problémom s výberom nesprávnych reklamných opatrení.

Spojte sa teda so spoločnosťou Color Factory, ktorá vám tým najlepším možným spôsobom pomôže zistiť, ako dostať vaše podnikanie pomocou tejto formy marketingu na vrchol!

Zdroj obrázka: Africa Studio/Shutterstock.com