gtag('config', 'UA-130501671-1');

Rozšírenie radu mydlink Home o ďalší produkt potvrdzuje, že D-Link plní svoj záväzok o vytvorení bezpečnejších a inteligentnejších domácnosti či kancelárií. Aktuálne do svojej ponuky pridali detektor dymu DCH-Z310.

D-Link, popredný výrobca zariadení pre automatické domácnosti a počítačové siete, rozšíril svoj rad mydlink Home zavedením nového produktu mydlink Home Smoke Detector (DCH-Z310, detektor dymu) pre zvýšenie bezpečnosti a inteligencie domácností a kancelárií. Detektor so zabudovaným typickým alarmom, ktorý Vás upozorní pri detekcii dymu, poskytuje neustály dohľad. V prípade, že zaznamená problém, pošle tiež upozornenie na váš tablet alebo telefón.

dch-z310_a1_image-hfront_gb

Smart Smoke Detector / Detektor dymu má zabudovaný zvukový alarm o intenzite 85dB a pomocou aplikácie mydlink Home upozorňuje používateľa aj na diaľku. Zariadenie je napájané z batérie a môže byť preto jednoducho umiestnené kdekoľvek. Disponuje indikátorom batérie a nevyžaduje žiadne ďalšie mesačné alebo licenčné poplatky.

Smoke Detector sa pripája ku Connected Home Hubu (DCH-G020) a tak môže byť súčasťou celého systému spolu s ostatnými produktmi mydlink Home, ako sú napríklad SmartPlug (DSP-W215) alebo Sirena (DCH-S220). Múdra zásuvka DSP-W215 môže tak pri detekcii dymu detektorom DCH-Z130 rozsvietiť svetlo, siréna DCH-S220 vás môže hlasným zvukovým signálom varovať aj v inej časti domu (nielen tam kde je detektor, ale aj kdekoľvek inde, kde je dostupné pripojenie k internetu napr. aj vo kancelárii na opačnej strane budovy).

Ako každý prvok serie mydlink Home kombinuje aj detektor dymu 24/7 zabezpečenie, vzdialenú kontrolu a jednoduchú inštaláciu.