gtag('config', 'UA-130501671-1');

Univerzálne šperky, ktoré sa hodia ku všetkému, by sa mali nachádzať v šperkovnici každej ženy. Niekto uprednostňuje strieborné šperky, iný zlaté a sú aj ženy, ktoré majú radšej kožené náramky.

Malé jednoduché náušnice

Drobné napichovacie náušnice sú základ. Je jedno či ide o kvalitné strieborné šperky, perlové náušnice alebo majú farebné očká zo vzácnym kameňom. Takéto náušnice sa hodia na bežné denné nosenie, aj ako jemný doplnok k výraznému náhrdelníku alebo spoločenským šatám. Vhod padnú aj ženám, ktoré šperky príliš nenosia a chcú iba niečo nenápadné.

Perlový náhrdelník

Šnúra bielych perál je nadčasový kúsok bez ohľadu na to, či je náhrdelník krátky alebo dlhý. Takýto náhrdelník je veľmi univerzálny a využijete ho na bežné denné nosenie aj do spoločnosti. Ak je to na vás príliš veľa a chcete niečo jemnejšie, vyberte si náhrdelník s príveskom s perličkou. Aj takýto šperk patrí k tým univerzálnym kúskom, ktorý môžete nosiť takmer ku všetkému.

Jednoduchý náramok

V šperkovnici by ste mali mať aj nejaký ten náramok. Platí to aj v prípade, ak náramky nie sú práve vašim najobľúbenejším kúskom. Jednoduchý strieborný náramok sa môže hodiť kedykoľvek. Rovnako univerzálny je aj náramok s jemným príveskom alebo moderné kožené náramky vhodné na bežný deň.

Výnimočný prsteň

Výrazný a masívny prsteň je niekedy jediný šperk aký potrebujete. Obvykle sa však objaví v kombinácií so spoločenskými šatami alebo veľmi jednoduchým oblečením. S takýmto prsteňom už ale potom nepotrebujete nosiť žiadne náhrdelníky ani náramky a postačia vám drobné náušnice.

Prstene však môžete nosiť každý deň a určite nejde iba o zásnubné. Prstene s očkom alebo zdobením, ktoré nie je príliš výrazné môžete bez obáv nosiť na stretnutia aj do práce. Veď decentný prsteň môže byť poslednou bodkou za skvelým outfitom.