gtag('config', 'UA-130501671-1');

Každý kus elektroniky sa časom opotrebuje, má zastarané funkcie a nedostatočný výkon. Ak vám práve dosluhuje váš počítač a potrebujete kúpiť nový lacno, po výhodné ponuky nemusíte ísť ďaleko. Stačí staviť na repasované pc od spoľahlivého dodávateľa.

Oplatí sa repasovaný počítač?

Repasovaný počítač sa spravidla predáva za nižšiu cenu ako nový model. Je to preto, že sa jedná o už používaný kus, každý takýto počítač však pred predajom prejde dôslednou kontrolou jeho stavu. Počas kontroly je počítač vyčistený, odstránené sú všetky opotrebované diely. V cene za repasovaný PC je tiež reinštalácia operačného systému.

Častou otázkou zákazníkov pri kúpe je, či dobrý repasovaný PC bude dostatočne dlho slúžiť. Takéto počítače vlastnili ich pôvodní majitelia len jeden či dva roky, potom boli odpredané na repas. Stále sú preto vo výbornom stave. Všetky počítače sú plne funkčné, na každý je navyše poskytnutá záruka až 2 roky. To znamená, že na repasovaný počítač dostanete rovnakú záruku ako na nový kus.

Lacný počítač pre každého

V ponuke repasovaných počítačov nájdete počítače do domácnosti, kancelárie, hráčske počítače a nechýba bohatá ponuka notebookov. Lacné počítače tak ponúkajú výber naozaj pre každého. Cena za každý z nich je znížená o desiatky percent oproti pôvodnej cene za nový kus.

Najlacnejšie počítače v dobrej kvalite majú navyše ešte jednu výhodu. Môžete si kúpiť napríklad výkonnejší a odolnejší pracovný počítač za cenu pc určeného pre domácnosti. Takýto model bol pôvodne vyrobený na zvládnutie záťaže až do 24 hodín denne.

Známe značky s dostupným servisom

Obávate sa, že v prípade potreby nebudete mať k dispozícii náhradné diely? Pri akomkoľvek modeli známych značiek výrobcov počítačov sa toho nemusíte obávať. K dispozícii sú náhradné diely aj kompatibilné príslušenstvo.

Zdroj obrázka: Suradech Prapairat/shutterstock.com