gtag('config', 'UA-130501671-1');

Smart televízory Samsung s technológiou Samsung Smart TV[1] od dnešného dňa ponúkajú streamingovú platformu HBO Max[2] spoločnosti WarnerMedia. Nová platforma bude k dispozícii v mnohých európskych krajinách (vrátane ČR a SR). Diváci si budú môcť vychutnať mnohé kultové klasické diela, do ponuky patrí napríklad sága Harry Potter či seriály Priatelia, Hra o tróny alebo Rodina Sopranovcov. Na platforme sa však objavia aj očakávané novinky, napríklad šiesta séria seriálu Gossip Girl, tretia séria Boja o moc alebo filmové hity Duna či Matrix Resurrections.

Okrem toho budú mať diváci možnosť sledovať vznikajúce filmy a seriály, medzi ktoré patria napríklad Lakers: Vzostup dynastie, tretia séria seriálu Eufória alebo Station Eleven.

„Samsung sa neustále svojim zákazníkom snaží poskytnúť domácu zábavu na najvyššej úrovni. Naše televízory podporujú najmodernejšie obrazové aj zvukové technológie a diváci sa môžu ponoriť do obsahu všetkého druhu z najrôznejších zdrojov. Toto partnerstvo nám pri ponuke špičkovej zábavy pre celú rodinu výrazne rozširuje možnosti,“ vyhlásil Nathan Sheffield, riaditeľ divízie pre TV a audio v spoločnosti Samsung Electronics Europe.

Samsung je lídrom televízneho trhu už 16 rokov v rade a platforma Samsung Smart TV ponúka najväčší výber aplikácií vrátane mnohých streamingových platforiem.

 

 Ako stiahnuť aplikáciu HBO Max na kompatibilnom televízore Samsung

Pre stiahnutie aplikácie HBO Max je nutné pripojiť smart televízor Samsung k internetu. Potom už stačí len otvoriť obchod s aplikáciami vľavo na hlavnej lište, vyhľadať aplikáciu HBO MAX, vybrať ju a kliknúť na možnosť „Stiahnuť“. Je potrebné predplatné. Súčasní používatelia služby HBO GO môžu na prihlásenie použiť existujúce užívateľské meno a heslo. Noví zákazníci sa môžu k predplatnému prihlásiť na stránkach HBOMax.com alebo prostredníctvom služby Samsung Checkout.


[1]K dispozícii pri modeloch Samsung Smart TV z roku 2016 a pri novších.

[2] Medzi predstavením a dostupnosťou aplikácie môže byť isté oneskorenie. Aplikácia vyžaduje k stiahnutiu a správnemu fungovaniu internetové pripojenie. Platformu Samsung Smart TV využívajú k ponuke aplikácií poskytovatelia obsahu. Tí z platformy môžu svoje aplikácie kedykoľvek odstrániť alebo ich prestať podporovať. Využitie niektorých aplikácií je podmienené dohodami s tretími stranami. Niektoré funkcie, aplikácie a služby vyžadujú súhlas s poskytnutím a využitím osobných údajov, v prípade zakúpenia istého príslušenstva. Vývojári aplikácií si môžu účtovať predplatné alebo zmluvné náklady.